Пожар в община Гълъбово. Горят иглолистни и широколистни гори. Пожар избухна край

...
Пожар в община Гълъбово. Горят иглолистни и широколистни гори.
Пожар избухна край
Коментари Харесай

Пожар в община Гълъбово

Пожар в община Гълъбово. Горят иглолистни и широколистни гори.

Пожар избухна край село Мъдрец

Към мястото пътуват минимум три екипа пожарникари. На помощ е изпратена и техника и от рудниците, съобщи NOVA.

Както Safenews писа по-рано през днешния ден,във вилната зона над Аладжа манастир край Варна пламтя пожар. Сигналът е получен малко след 12:00 часа през днешния ден. Сигналът е подаден малко след 12 часа.

Три пожарни екипа на 5 РПУ са изпратени на място поради мощния вятър и заплахата огъня да се трансферира в други частни парцели. Пострадали няма. Пожарът е локализиран, съобщи Българска национална телевизия.

Димът е бил видян и откъм морето. Хората са предположили, че гори хотел в курорта “Златни пясъци. Екипите са открили на място, че листа и сухи клончета гори в парцела си притежателя му, потвърдиха от полицията във Варна.

Голям пожар пламна преди дни и до Хасково. Огънят пламтя до парк „ Кенана ”.

С идването на есента понижава рискът от огромни пожари, казат специалисти.

Преди седмица, единствено в рамките дневно бяха потушени 99 пожара. Това оповестиха от Главна дирекция “Пожарна сигурност и отбрана на популацията на уеб страницата си. На 137 сигнала за произшествие са реагирали екипите на пожарната.

20 пожара са зародили с директни материални вреди. От тях осем са в жилищни здания, а седем в транспортни средства. 79 пожара са без провокирани материални вреди. От тях 48 са в сухи треви, горска постелка и шубраци.

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР